Ir al contenido principal

Festival Nadal 2016

El nostre col.legi va realitzar el seu Festival de Nadal com un dels actes més esperats del programa del calendari propi de la Nativitat.
Tots els cursos van mostrar les seues actuacions que al llarg de les darreres setmanes van estar assajant amb el professorat i demés membres de la comunitat educativa de la Consolació de Nules.
L'acte va estar presentat pels alumnes de 4rt d'ESO tal i com va éssent habitual en totes les edicions anteriors. A més a més, ells van organitzar els berenars i també la distr
ibució de les bolletes per a la rifa del final del festival.
Amb molta il.lusió les cançons van estar interpretades amb gràcia i decisió, i en alguns casos els alumnes van fer ús d'instruments. Alguns d'ells cursen estudis musicals al Conservatori, escoles de música, societats musicals... i van portar els seus propis instruments, donant una qualitat notable a les seues interpretacio.
En tot moment estava a l'escenari una representació de la Sagrada Família. Des dels més xicotets d'Educació Infantil fins els cursos de Secundària, les seues cançons van agradar molt a les famílies i demés públic assistent, que van seguir totes les representacions amb interés i atenció.
Al final es va celebrar una rifa d'una esplèndida cistella de Nadal que va ser donada al col.legi per a l'ocasió. La directora Madre Agustina  va explicar els projectes que des de la congregació es porten a cap en diferents llocs del món, i que demanen la solidaritat de tots. Una volta més les famílies de la Consolació van estar a l'altura i van aportar la seua donació en este sorteig solidari.


Entradas populares de este blog

Aniridia

El nostre cole ha celebrat el Dia Internacional de l'Aniridia. Com en molts altres llocs del món, tots ens hem posat unes ulleres de sol com a mostra de solidaritat i carinyo amb les persones que pateixen aquesta dolència visual. Tots els alumnes dels diversos cursos han posat amb etiquetes i "hastags" al.lusius. 


PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:English Theatre at school!

Los alumnos de infantil y primaria han disfrutado estos días pasados de una magnífica obra de teatro en inglés representada en nuestro colegio de la compañía "La Tourné Teatro". Se trata de una versión diferente, moderna y muy divertida para aprender nuevo vocabulario y expresiones en inglés, complementando así las clases de esta materia en el centro. 
Here you can see the whole graphic report.
La obra mostrada ha sido Wonderland, una espectacular versión teatral de la història de Lewis Carrol a partir de textos sencillos, dinámicos que, junto con un gran repertorio de canciones, coreografías inéditas y un mágico colorido por todo el espacio escénico, han sabido mantener el interés y la atención de todos los asistentes. Esta compañía está formado por actores nativos que ya son conocidos por el colegio, pues ya son muchas las ocasiones que los alumnos han salido a ver sus representaciones en distintos lugares. Esta vez han sido ellos quienes han venido y montado toda su escenog…