Ir al contenido principal

Festival Nadal 2016

El nostre col.legi va realitzar el seu Festival de Nadal com un dels actes més esperats del programa del calendari propi de la Nativitat.
Tots els cursos van mostrar les seues actuacions que al llarg de les darreres setmanes van estar assajant amb el professorat i demés membres de la comunitat educativa de la Consolació de Nules.
L'acte va estar presentat pels alumnes de 4rt d'ESO tal i com va éssent habitual en totes les edicions anteriors. A més a més, ells van organitzar els berenars i també la distr
ibució de les bolletes per a la rifa del final del festival.
Amb molta il.lusió les cançons van estar interpretades amb gràcia i decisió, i en alguns casos els alumnes van fer ús d'instruments. Alguns d'ells cursen estudis musicals al Conservatori, escoles de música, societats musicals... i van portar els seus propis instruments, donant una qualitat notable a les seues interpretacio.
En tot moment estava a l'escenari una representació de la Sagrada Família. Des dels més xicotets d'Educació Infantil fins els cursos de Secundària, les seues cançons van agradar molt a les famílies i demés públic assistent, que van seguir totes les representacions amb interés i atenció.
Al final es va celebrar una rifa d'una esplèndida cistella de Nadal que va ser donada al col.legi per a l'ocasió. La directora Madre Agustina  va explicar els projectes que des de la congregació es porten a cap en diferents llocs del món, i que demanen la solidaritat de tots. Una volta més les famílies de la Consolació van estar a l'altura i van aportar la seua donació en este sorteig solidari.


Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:Una nueva imagen de la Madre.

Eloy, nuestro profesor en Educación Primaria, es además pintor, y desde hace ya algún tiempo una de sus obras cuelga en el hall de entrada del colegio. Se trata de una hermosa imagen de María Rosa. Su autor nos comenta el impulso y la intencionalidad que le ha llevado a su realización:

“La Madre Santa María Rosa Molas siempre ha dejado una impresión en mí que es imborrable, y una estela en su mensaje y una huella de filosofía de pensamiento y de fe, que es precisamente lo que he querido que esta imagen exprese.  Es una huella con una pintura-relieve que pretende simular un poco el efecto que dejaría una huella dactilar sobre un papel, y esa es la huella que deja en nuestra vida; su Incandescencia no tiene más justificación que “La Luz” en cada momento, la “Luz en la oscuridad”, la Luz en los momentos de tinieblas, la Luz que ha dado la Madre en todos los pasajes de su historia, y por ese ahínco de querer expresar luz, luz y luz pensé en la técnica de pintura incandescente, para que cua…

LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019