Ir al contenido principal

Celebració del Dia Sense Cotxes

Cliqueu sobre la imatge per a més detalls.
La Generalitat, a través de diferents Conselleries, llança la campanya educativa "Hui no arranque", que tindrà lloc el 22 de setembre de 2016, coincidint amb la celebració del Dia Sense Cotxes, dins dels actes commemoratius de la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre de 2016).

La iniciativa es dirà "Hui Descansa el Cotxe" i s’ha concebut com una gran cadena orientada als conductors valencians, però canalitzada a través dels jóvens, perquè en el seu entorn familiar es parle, encara que siga molt breument, sobre com ens movem diàriament i sobre si podríem fer-ho de forma més sostenible en el futur. Es pretén que els jóvens insten els seus familiars a no utilitzar el c
otxe el 22 de setembre de 2016.

Des de l’administració valenciana s’incentivarà la participació dels estudiants voluntaris més actius
Fes click sobre la imatge.
¿Sabies que...?
amb alguns premis: bicicletes, bons de transport públic, patins, etc. Però el més important no és la gratificació, sinó la convicció amb què es participa. Movent-nos millor, durarà més el planeta.

Els tutors, els especialistes en educació física o altres docents relacionats amb estos temes podrien ser les persones clau per a fer calar aquest missatge entre l’alumnat.


Us animem a que difongueu, a través dels vostres canals de comunicació exclusius amb la resta de la comunitat educativa, la iniciativa "Hui Descansa el Cotxe" i altres activitats sobre mobilitat en centres docents.

Podeu trobar informació detallada de la campanya, com la Resolució de 26 d'agost de 2016. També n’hi ha en
www.huidescansaelcotxe.gva.es. Els docents que a partir del 22 de setembre vulguen ajudar a fer balanç final de la iniciativa, poden omplir l’enquesta preparada a aquest efecte i incorporar les observacions que desitgen en www.huidescansaelcotxe.gva.es/encuesta-de-satisfaccion 

Entradas populares de este blog

Aniridia

El nostre cole ha celebrat el Dia Internacional de l'Aniridia. Com en molts altres llocs del món, tots ens hem posat unes ulleres de sol com a mostra de solidaritat i carinyo amb les persones que pateixen aquesta dolència visual. Tots els alumnes dels diversos cursos han posat amb etiquetes i "hastags" al.lusius. 


PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:English Theatre at school!

Los alumnos de infantil y primaria han disfrutado estos días pasados de una magnífica obra de teatro en inglés representada en nuestro colegio de la compañía "La Tourné Teatro". Se trata de una versión diferente, moderna y muy divertida para aprender nuevo vocabulario y expresiones en inglés, complementando así las clases de esta materia en el centro. 
Here you can see the whole graphic report.
La obra mostrada ha sido Wonderland, una espectacular versión teatral de la història de Lewis Carrol a partir de textos sencillos, dinámicos que, junto con un gran repertorio de canciones, coreografías inéditas y un mágico colorido por todo el espacio escénico, han sabido mantener el interés y la atención de todos los asistentes. Esta compañía está formado por actores nativos que ya son conocidos por el colegio, pues ya son muchas las ocasiones que los alumnos han salido a ver sus representaciones en distintos lugares. Esta vez han sido ellos quienes han venido y montado toda su escenog…