Ir al contenido principal

Marcos i Rosa, Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic.


El director general de Política Educativa Jaume Fullana, acompanyat per l'alcaldessa de Castelló Amparo Marco i pel director territorial d'Educació Robert Roig, ha presidit al Palau de Congressos de la capital de la Plana Alta l'acte de lliurament de premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària corresponents al curs 2014-2015. Allí van estar els nostres alumnes Marcos Saura i Rosa Martínez, amb la directora titular madre Agustina i la directora pedagògica Mayte Llorens.
Els premis reconeixen l'esforç de 209 alumnes de 85 centres educatius de 32 localitats de les comarques de Castelló que s'han distingit en els seus estudis de Primària, en un acte al qual també han assistit les famílies dels premiats i una representació dels centres on van cursar aquesta etapa educativa. A l'acte hi han assistit 209 alumnes de 85 centres educatius ubicats en 32 localitats, acompanyats de docents i famílies.
  
Jaume Fullana ha felicitat l'alumnat per "haver superat una etapa profitosa i enriquidora del vostre aprenentatge, un camí que continueu en Secundària i en el qual sempre us ha d'acompanyar, a més de l'esforç, la curiositat per aprendre, la col·laboració amb els altres i els valors necessaris per a aconseguir un món que millore el que tenim". En aquest sentit, el director general de Política Educativa ha volgut agrair "el paper dels docents i les famílies en aquest diàleg, en el qual tots ensenyem i tots aprenem, perquè, en definitiva, educar és compartir aprenentatges". Finalment, Fullana ha recordat que "sou la representació dels alumnes, els docents i les famílies que s'impliquen en el dia a dia dels seus grups i dels seus centres en tot el territori valencià i que mereixen també el nostre reconeixement, tot i que en són milers i no cabrien en cap edifici".

Entradas populares de este blog

Aniridia

El nostre cole ha celebrat el Dia Internacional de l'Aniridia. Com en molts altres llocs del món, tots ens hem posat unes ulleres de sol com a mostra de solidaritat i carinyo amb les persones que pateixen aquesta dolència visual. Tots els alumnes dels diversos cursos han posat amb etiquetes i "hastags" al.lusius. 


PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:English Theatre at school!

Los alumnos de infantil y primaria han disfrutado estos días pasados de una magnífica obra de teatro en inglés representada en nuestro colegio de la compañía "La Tourné Teatro". Se trata de una versión diferente, moderna y muy divertida para aprender nuevo vocabulario y expresiones en inglés, complementando así las clases de esta materia en el centro. 
Here you can see the whole graphic report.
La obra mostrada ha sido Wonderland, una espectacular versión teatral de la història de Lewis Carrol a partir de textos sencillos, dinámicos que, junto con un gran repertorio de canciones, coreografías inéditas y un mágico colorido por todo el espacio escénico, han sabido mantener el interés y la atención de todos los asistentes. Esta compañía está formado por actores nativos que ya son conocidos por el colegio, pues ya son muchas las ocasiones que los alumnos han salido a ver sus representaciones en distintos lugares. Esta vez han sido ellos quienes han venido y montado toda su escenog…