Ir al contenido principal

Convivència de principi de curs de Secundària.

Els alumnes d'ESO han passat un dia de convivència a l'Ermita de Sant Vicent de l'Alcora, un preciós
paratge natural
Des del casc urbà on ens han deixat els autobusos hem fet una marxa a peu fins aquell lloc. Allí, a l'interior del temple hem començat amb una reflexió del lema de Pastoral per al present curs 2015/2016 "tots ú" portada a cap per la directora titular del col.legi madre Agustina.
Després hem esmorzat, i hem fet un joc que consistia en que cada equip formara una fila el més llarga possible, fent ús de prendes de vestir, motxil.les, etc...
Més endavant hem plasmat els nostres noms i qualitats més importants sobre el paper, formant grafittis i murals que més endavant s'exposaran en les classes.
El lloc era certament preciós. Una frondosa pinada ens ha donat ombra i ha permés que tots puguèrem compartir moments de jocs i conversa. Els professors han tingut l'oportunitat de visitar la vivenda adosada a l'ermita, una preciosa casa antiga perfectament acondicionada, on han estat covidats a un cafenet a l'hora del dinar.
Encara els alumnes han tingut temps per jugar i cantar, per tornar finalment cap el col.legi i acomiadar-nos fins després de les festes de la Soletat i del Pilar.

Entradas populares de este blog

Aniridia

El nostre cole ha celebrat el Dia Internacional de l'Aniridia. Com en molts altres llocs del món, tots ens hem posat unes ulleres de sol com a mostra de solidaritat i carinyo amb les persones que pateixen aquesta dolència visual. Tots els alumnes dels diversos cursos han posat amb etiquetes i "hastags" al.lusius. 


PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:English Theatre at school!

Los alumnos de infantil y primaria han disfrutado estos días pasados de una magnífica obra de teatro en inglés representada en nuestro colegio de la compañía "La Tourné Teatro". Se trata de una versión diferente, moderna y muy divertida para aprender nuevo vocabulario y expresiones en inglés, complementando así las clases de esta materia en el centro. 
Here you can see the whole graphic report.
La obra mostrada ha sido Wonderland, una espectacular versión teatral de la història de Lewis Carrol a partir de textos sencillos, dinámicos que, junto con un gran repertorio de canciones, coreografías inéditas y un mágico colorido por todo el espacio escénico, han sabido mantener el interés y la atención de todos los asistentes. Esta compañía está formado por actores nativos que ya son conocidos por el colegio, pues ya son muchas las ocasiones que los alumnos han salido a ver sus representaciones en distintos lugares. Esta vez han sido ellos quienes han venido y montado toda su escenog…