Ir al contenido principal

Convivència de principi de curs de Secundària.

Els alumnes d'ESO han passat un dia de convivència a l'Ermita de Sant Vicent de l'Alcora, un preciós
paratge natural
Des del casc urbà on ens han deixat els autobusos hem fet una marxa a peu fins aquell lloc. Allí, a l'interior del temple hem començat amb una reflexió del lema de Pastoral per al present curs 2015/2016 "tots ú" portada a cap per la directora titular del col.legi madre Agustina.
Després hem esmorzat, i hem fet un joc que consistia en que cada equip formara una fila el més llarga possible, fent ús de prendes de vestir, motxil.les, etc...
Més endavant hem plasmat els nostres noms i qualitats més importants sobre el paper, formant grafittis i murals que més endavant s'exposaran en les classes.
El lloc era certament preciós. Una frondosa pinada ens ha donat ombra i ha permés que tots puguèrem compartir moments de jocs i conversa. Els professors han tingut l'oportunitat de visitar la vivenda adosada a l'ermita, una preciosa casa antiga perfectament acondicionada, on han estat covidats a un cafenet a l'hora del dinar.
Encara els alumnes han tingut temps per jugar i cantar, per tornar finalment cap el col.legi i acomiadar-nos fins després de les festes de la Soletat i del Pilar.

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019

ADMISIÓN CURSO 2018/2019

NORMATIVACALENDARIOBAREMACIÓNDOCUMENTACIÓNInstruccionesSolicitud  Primaria y Secundaria (Anexo III)Solicitud Infantil (Anexo III Bis)Criterio de renta (Anexo VI)
Se ha habilitado un asistente telemático para facilitar la labor de rellenar el formulario de la solicitud (Anexo III o III bis) que se deberá presentar impresa, junto con el resto de la documentación, en el colegio de primera opción.
ASISTENTE TELEMÁTICO: a partir del día 17 de mayo
Admisiónpara Educación Infantil · Admisiónpara Educación Primaria · Asistentetelemático solicitud de admisión para ESO

·  Los participantes que en las enseñanzas de infantil, primaria, ESO y bachillerato cumplimenten su solicitud de forma telemática, recibirán en la dirección de correo electrónico que faciliten la información relativa al resultado del proceso de admisión.

Sólo en el caso de no poder utilizar el asistente telemático el centro puede facilitar los impresos, o también se pueden descargar (ver documentación). No obstante se insiste en que es…