Ir al contenido principal

Els Jocs Esportius amb els nostres campions

Durant les dues primeres setmanes del mes de juny tots els alumnes dels col·legis de Nules van participar en els XXXIII Josc Esportius. Els nostres alumnes del Col·legi van representar i van arribar al més alt gràcies als campions que van participar, aconseguint moltes medalles en les diverses modalitats: velocitat, salt de llargada, salt d'alçada, pes, disc, vórtex i fons.


A més dues xiques i dos xics de sisè de primària van participar en l'hexatló, la prova regna, incloent totes les modalitats per a identificar l'alumna i l'alumne més complet. Aquests van ser: Maria Escrich que va obtenir la segona posició, i Carmen Oliver quarta posició; per part dels xics Pau Navarro va ser el campió de l'Hexatló i Jordi López va aconseguir la quarta posició. 

El monitor encarregat d'entrenar, guiar, motivar i portar l'organització dels alumnes del col·legi, Roberto Reyero agraeix a tots els alumnes que han participat, pel seu esforç i dedicació, no solament en la competició sinó durant tot el mes d'entrenaments en el col·legi. També agraeix als pares per la paciència que han tingut portant i esperant als xavals tant en entrenaments com en competició; els horaris s'han intentat ajustar a tots els alumnes, i a més a més era la primera vegada que estava realitzant aquesta funció, la qual cosa totes les fallades que s'han pogut cometre s'intentaran no repetir el pròxim curs. 


Sense més agrair a tots els campions que han participat, solament pel fet de fer-ho i fomentar l'esport ja ho són. Ens veiem en les pròximes edicions. 

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019

ADMISIÓN CURSO 2018/2019

NORMATIVACALENDARIOBAREMACIÓNDOCUMENTACIÓNInstruccionesSolicitud  Primaria y Secundaria (Anexo III)Solicitud Infantil (Anexo III Bis)Criterio de renta (Anexo VI)
Se ha habilitado un asistente telemático para facilitar la labor de rellenar el formulario de la solicitud (Anexo III o III bis) que se deberá presentar impresa, junto con el resto de la documentación, en el colegio de primera opción.
ASISTENTE TELEMÁTICO: a partir del día 17 de mayo
Admisiónpara Educación Infantil · Admisiónpara Educación Primaria · Asistentetelemático solicitud de admisión para ESO

·  Los participantes que en las enseñanzas de infantil, primaria, ESO y bachillerato cumplimenten su solicitud de forma telemática, recibirán en la dirección de correo electrónico que faciliten la información relativa al resultado del proceso de admisión.

Sólo en el caso de no poder utilizar el asistente telemático el centro puede facilitar los impresos, o también se pueden descargar (ver documentación). No obstante se insiste en que es…