Ir al contenido principal

Els Jocs Esportius amb els nostres campions

Durant les dues primeres setmanes del mes de juny tots els alumnes dels col·legis de Nules van participar en els XXXIII Josc Esportius. Els nostres alumnes del Col·legi van representar i van arribar al més alt gràcies als campions que van participar, aconseguint moltes medalles en les diverses modalitats: velocitat, salt de llargada, salt d'alçada, pes, disc, vórtex i fons.


A més dues xiques i dos xics de sisè de primària van participar en l'hexatló, la prova regna, incloent totes les modalitats per a identificar l'alumna i l'alumne més complet. Aquests van ser: Maria Escrich que va obtenir la segona posició, i Carmen Oliver quarta posició; per part dels xics Pau Navarro va ser el campió de l'Hexatló i Jordi López va aconseguir la quarta posició. 

El monitor encarregat d'entrenar, guiar, motivar i portar l'organització dels alumnes del col·legi, Roberto Reyero agraeix a tots els alumnes que han participat, pel seu esforç i dedicació, no solament en la competició sinó durant tot el mes d'entrenaments en el col·legi. També agraeix als pares per la paciència que han tingut portant i esperant als xavals tant en entrenaments com en competició; els horaris s'han intentat ajustar a tots els alumnes, i a més a més era la primera vegada que estava realitzant aquesta funció, la qual cosa totes les fallades que s'han pogut cometre s'intentaran no repetir el pròxim curs. 


Sense més agrair a tots els campions que han participat, solament pel fet de fer-ho i fomentar l'esport ja ho són. Ens veiem en les pròximes edicions. 

Entradas populares de este blog

Aniridia

El nostre cole ha celebrat el Dia Internacional de l'Aniridia. Com en molts altres llocs del món, tots ens hem posat unes ulleres de sol com a mostra de solidaritat i carinyo amb les persones que pateixen aquesta dolència visual. Tots els alumnes dels diversos cursos han posat amb etiquetes i "hastags" al.lusius. 


PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:English Theatre at school!

Los alumnos de infantil y primaria han disfrutado estos días pasados de una magnífica obra de teatro en inglés representada en nuestro colegio de la compañía "La Tourné Teatro". Se trata de una versión diferente, moderna y muy divertida para aprender nuevo vocabulario y expresiones en inglés, complementando así las clases de esta materia en el centro. 
Here you can see the whole graphic report.
La obra mostrada ha sido Wonderland, una espectacular versión teatral de la història de Lewis Carrol a partir de textos sencillos, dinámicos que, junto con un gran repertorio de canciones, coreografías inéditas y un mágico colorido por todo el espacio escénico, han sabido mantener el interés y la atención de todos los asistentes. Esta compañía está formado por actores nativos que ya son conocidos por el colegio, pues ya son muchas las ocasiones que los alumnos han salido a ver sus representaciones en distintos lugares. Esta vez han sido ellos quienes han venido y montado toda su escenog…