Ir al contenido principal

Circular nº 22: Organització del mes de juny

Com cada any en el mes de juny, canvia l'horari escolar (E. Infantil i E. Primària és de 9 a 13h. i en E. Secundària de 9 a 14h.), i s'organitzen diverses activitats per festejar el final de curs. Vos animem a participar en totes elles, especialment en la celebració de STA. Mª ROSA MOLAS.


Aquestes són les activitats previstes:

Divendres 5: Graduació dels alumnes de 4rt d'ESO, a les 20’00 h.
Dimecres 10: Eucaristia, en honor a Santa Ma Rosa Molas, a l'Església de la Inmaculada, a les 9'30h. per als alumnes i famílies del col·legi. A continuació, jocs al pati fins a les 13h. Aquest dia totes les etapes educatives sortiran a les 13’00 h. El alumnes de E. Secundària finalitzen les classes.
Dijous 11: Lliurament d’informes psicopedagògics a las famílies de 6o EP, a les 18’00 h. Lliurament de notes de l’avaluació final d'E. Secundària, a les 19'00h i lliurament d’informes psicopedagògics de 2n ESO. Es molt important que les famílies participeu en la tutoria grupal perquè, entre altres qüestions, els tutors donaran orientacions sobre l’avaluació extraordinària. La xarrada de l’Escola de Pares, que normalment s’ofereix abans del lliurament de notes, tindrà lloc el dia 22.
Divendres 12: Festa litúrgica de Santa María Rosa Molas, que en el col·legi hem traslladat al dia 10. De 9’00 a 13’00 h. el professorat d’Educació Secundària estarà disponible per entrevistar-se amb les famílies que ho desitgen, per favor respecteu aquest horari.
Dissabte 13: Festa de les Antigues Alumnes per celebrar els 25 anys i 50 anys que van eixir del col·legi.
Dilluns 15: Festa del alumnes de 5 anys per celebrar el final d'etapa, amb assistència de les seves famílies. Tindrà lloc a les 12h. en el gimnàs del col·legi.
Dimarts 16: Eixida del segon cicle de E. Primària.

Dijous 18: Festival de final de curs en el que continuarem celebrant el Bicentenari de Ma Rosa Molas. Tindrà lloc al pati del col·legi a les 19'30h.
Divendres 19: Finalitzen les classes per als alumnes d'E. Infantil i E. Primària.

Dilluns 22: Xarrada de formació per a pares/mares, a les 19h. en el gimnàs del col·legi. Aquesta última xarrada de l'Escola de Pares estarà a càrrec de Carmen Casas García, amb el tema “Educar en intel·ligència emocional”. Carmen Casas es psicòloga clínica, terapeuta familiar i de parella, i docent universitària, professora i, ja ens va acompanyar en l’Escola de Pares del 2n Trimestre per a les famílies d’E. Secundària. A continuació es lliuraran els informes i notes d’E. Infantil i E. Primària.
Dimarts 23 i dimecres 24: De 12 a 14h. el professorat d’E. Infantil i E. Primària estarà disponible per entrevistar-se amb les famílies que ho desitgen, per favor respecteu aquest horari.
Dijous 25, divendres 26 i  dilluns 29: Proves de l’avaluació extraordinària d’E. Secundària.
Si algun d'aquests dies algun alumne no ha d'assistir al col·legi, preguem ho notifiquen anticipadament a través de l'agenda; en cas contrari es considerarà falta no justificada.

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019

ADMISIÓN CURSO 2018/2019

NORMATIVACALENDARIOBAREMACIÓNDOCUMENTACIÓNInstruccionesSolicitud  Primaria y Secundaria (Anexo III)Solicitud Infantil (Anexo III Bis)Criterio de renta (Anexo VI)
Se ha habilitado un asistente telemático para facilitar la labor de rellenar el formulario de la solicitud (Anexo III o III bis) que se deberá presentar impresa, junto con el resto de la documentación, en el colegio de primera opción.
ASISTENTE TELEMÁTICO: a partir del día 17 de mayo
Admisiónpara Educación Infantil · Admisiónpara Educación Primaria · Asistentetelemático solicitud de admisión para ESO

·  Los participantes que en las enseñanzas de infantil, primaria, ESO y bachillerato cumplimenten su solicitud de forma telemática, recibirán en la dirección de correo electrónico que faciliten la información relativa al resultado del proceso de admisión.

Sólo en el caso de no poder utilizar el asistente telemático el centro puede facilitar los impresos, o también se pueden descargar (ver documentación). No obstante se insiste en que es…