Ir al contenido principal

Festival de Nadal

Un any més, els xiquets del Col.legi han oferit a les famílies les seues interpretacions.
Com ja ve sent habitual des de fa anys, els alumnes d'Educació Infantil i de Secundària van fer la seua part a les tres i mitja, mentre que els d'Educació Primària ho van fer a les sis. Així s'evita fer una sessió excessivament llarga que acaba repercutint en l'interés tant dels joves intèrprets com dels espectadors.

Després de setmanes d'assaigs, el dimarts des de primera hora del matí van començar els preparatius per a aquest acte. Hi havia que decorar l'escenari, situar els instruments i equips d'audio, marcar les posicions que després ocuparien les distintes classes, fixar l'ordre d'actuacions...

A les tres i quart es van obri les portes al públic, i ràpidament els papàs i mamàs van ocupar els millors llocs per traure fotografies als seus fills. Els més menuts van esbalair el públic amb la seua frescura i desinhibició, vestits amb disfresses d'àngels, xisteres, pastorets... Els alumnes de Secundària es van esforçar per cantar les cançons amb la seua millor veu, destacant sobre tot la interpretació de 4rt d'ESO "Canción de Navidad".

En la sessió de Primària, les cançons van ser de molt alta qualitat, així com l'interés i l'atenció que xiquetes i xiquets van mostrar en tot moment. A més a més es va fer una petita representació teatral al.lusiva a la Nativitat.

Els presentadors de Secundària van ser Pascual Canós, Paula Gumbau, Gonzalo Martínez i Marta López. Els presentadors de Primària van ser Marcos Saura, Álvaro Hueso, Marina López i Rosa Martínez. Ho van fer tots ells molt bé. Els alumnes de 4rt d'ESO a més a més van organitzar el servici de bar per al públic, i aprofitar per a treure diners per al seu viatge de final de Curs. Gràcies al papá de Geno Rocío i Neus, la cafeteria va estar funcionant sense cap problema.

Com a anècdota, cal senyalar que durant el descans entre les dos sessions del festival els alumnes de 4rt d'ESO han fet una sessió fotogràfica pensant ja en el seu final d'etapa, i tots ells manifestaren una gran alegria per la seua amistat i afecte que al llarg dels seus anys d'escolaritat han forjat.

Cal felicitar a l'equip de professors i educadors que han fet possible que els alumnes gaudiren en les seues actuacions, així com al personal del Multifuncional, que han posat a la disposició del col.legi tota la logística disponible. Ha estat una de les millors edicions del Festival en estos darrers anys.

Entradas populares de este blog

Aniridia

El nostre cole ha celebrat el Dia Internacional de l'Aniridia. Com en molts altres llocs del món, tots ens hem posat unes ulleres de sol com a mostra de solidaritat i carinyo amb les persones que pateixen aquesta dolència visual. Tots els alumnes dels diversos cursos han posat amb etiquetes i "hastags" al.lusius. 


PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:English Theatre at school!

Los alumnos de infantil y primaria han disfrutado estos días pasados de una magnífica obra de teatro en inglés representada en nuestro colegio de la compañía "La Tourné Teatro". Se trata de una versión diferente, moderna y muy divertida para aprender nuevo vocabulario y expresiones en inglés, complementando así las clases de esta materia en el centro. 
Here you can see the whole graphic report.
La obra mostrada ha sido Wonderland, una espectacular versión teatral de la història de Lewis Carrol a partir de textos sencillos, dinámicos que, junto con un gran repertorio de canciones, coreografías inéditas y un mágico colorido por todo el espacio escénico, han sabido mantener el interés y la atención de todos los asistentes. Esta compañía está formado por actores nativos que ya son conocidos por el colegio, pues ya son muchas las ocasiones que los alumnos han salido a ver sus representaciones en distintos lugares. Esta vez han sido ellos quienes han venido y montado toda su escenog…