Ir al contenido principal

Festival de Nadal

Un any més, els xiquets del Col.legi han oferit a les famílies les seues interpretacions.
Com ja ve sent habitual des de fa anys, els alumnes d'Educació Infantil i de Secundària van fer la seua part a les tres i mitja, mentre que els d'Educació Primària ho van fer a les sis. Així s'evita fer una sessió excessivament llarga que acaba repercutint en l'interés tant dels joves intèrprets com dels espectadors.

Després de setmanes d'assaigs, el dimarts des de primera hora del matí van començar els preparatius per a aquest acte. Hi havia que decorar l'escenari, situar els instruments i equips d'audio, marcar les posicions que després ocuparien les distintes classes, fixar l'ordre d'actuacions...

A les tres i quart es van obri les portes al públic, i ràpidament els papàs i mamàs van ocupar els millors llocs per traure fotografies als seus fills. Els més menuts van esbalair el públic amb la seua frescura i desinhibició, vestits amb disfresses d'àngels, xisteres, pastorets... Els alumnes de Secundària es van esforçar per cantar les cançons amb la seua millor veu, destacant sobre tot la interpretació de 4rt d'ESO "Canción de Navidad".

En la sessió de Primària, les cançons van ser de molt alta qualitat, així com l'interés i l'atenció que xiquetes i xiquets van mostrar en tot moment. A més a més es va fer una petita representació teatral al.lusiva a la Nativitat.

Els presentadors de Secundària van ser Pascual Canós, Paula Gumbau, Gonzalo Martínez i Marta López. Els presentadors de Primària van ser Marcos Saura, Álvaro Hueso, Marina López i Rosa Martínez. Ho van fer tots ells molt bé. Els alumnes de 4rt d'ESO a més a més van organitzar el servici de bar per al públic, i aprofitar per a treure diners per al seu viatge de final de Curs. Gràcies al papá de Geno Rocío i Neus, la cafeteria va estar funcionant sense cap problema.

Com a anècdota, cal senyalar que durant el descans entre les dos sessions del festival els alumnes de 4rt d'ESO han fet una sessió fotogràfica pensant ja en el seu final d'etapa, i tots ells manifestaren una gran alegria per la seua amistat i afecte que al llarg dels seus anys d'escolaritat han forjat.

Cal felicitar a l'equip de professors i educadors que han fet possible que els alumnes gaudiren en les seues actuacions, així com al personal del Multifuncional, que han posat a la disposició del col.legi tota la logística disponible. Ha estat una de les millors edicions del Festival en estos darrers anys.

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:Una nueva imagen de la Madre.

Eloy, nuestro profesor en Educación Primaria, es además pintor, y desde hace ya algún tiempo una de sus obras cuelga en el hall de entrada del colegio. Se trata de una hermosa imagen de María Rosa. Su autor nos comenta el impulso y la intencionalidad que le ha llevado a su realización:

“La Madre Santa María Rosa Molas siempre ha dejado una impresión en mí que es imborrable, y una estela en su mensaje y una huella de filosofía de pensamiento y de fe, que es precisamente lo que he querido que esta imagen exprese.  Es una huella con una pintura-relieve que pretende simular un poco el efecto que dejaría una huella dactilar sobre un papel, y esa es la huella que deja en nuestra vida; su Incandescencia no tiene más justificación que “La Luz” en cada momento, la “Luz en la oscuridad”, la Luz en los momentos de tinieblas, la Luz que ha dado la Madre en todos los pasajes de su historia, y por ese ahínco de querer expresar luz, luz y luz pensé en la técnica de pintura incandescente, para que cua…

LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019