Ir al contenido principal

Excursió de Secundària al riu Cabriol

El dimecres 16 d'abril (Dimecres Sant) els alumnes de secundària, com a colofó a la Setmana Cultural, han estat fent activitats multiaventura al riu Cabriol, dins del parc natural de les Gorgues del Cabriol.
Els alumnes han estat distribuïts en dos grups: mentre un d'ells feia un descens amb quatre llanxes pneumàtiques, l'altre desenvolupava una sèrie d'acvtivitats a l'aire lliure: tir amb arc, descens en tirolina, ràpel... Els professors acompanyants (Núria, Mayte, Cristina, Ximo Delgado i Joan) també han participat en algunes d'elles.
Com no podia ser d'altra forma, al final tots ens hem remullat a les fresques aigües del riu, que presentaven un aspecte net i gens perillós. Ens comentaven els monitors que eñ Cabriol és un dels tres rius més nets d'Europa. Els alumnes s'han encarregat de què els professors també acabarem ben xopats. També hem coincidit amb altres excursionistes que, des de la seua barca, ens han amotinat i hem acabat tots vinga la risa dins l'aigua.
Ha estat una excursió genial, i molts els agradaria tornar. la veritat és que es tracta d'un indret on grans i menuts s'ho poden passar d'allò més bé. 
Ha sigut una entrada a les vacances de Pasqua inoblidable per tots.

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:Una nueva imagen de la Madre.

Eloy, nuestro profesor en Educación Primaria, es además pintor, y desde hace ya algún tiempo una de sus obras cuelga en el hall de entrada del colegio. Se trata de una hermosa imagen de María Rosa. Su autor nos comenta el impulso y la intencionalidad que le ha llevado a su realización:

“La Madre Santa María Rosa Molas siempre ha dejado una impresión en mí que es imborrable, y una estela en su mensaje y una huella de filosofía de pensamiento y de fe, que es precisamente lo que he querido que esta imagen exprese.  Es una huella con una pintura-relieve que pretende simular un poco el efecto que dejaría una huella dactilar sobre un papel, y esa es la huella que deja en nuestra vida; su Incandescencia no tiene más justificación que “La Luz” en cada momento, la “Luz en la oscuridad”, la Luz en los momentos de tinieblas, la Luz que ha dado la Madre en todos los pasajes de su historia, y por ese ahínco de querer expresar luz, luz y luz pensé en la técnica de pintura incandescente, para que cua…

LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019