Ir al contenido principal

Familia i escola: Punts de trobada

Tal i com ja hem comentat en una anteror ocasió, l'Escola de Pares i Mares és un programa de formació dirigit a pares i mares, tutors o tutores legals, i a totes les persones que tinguen al seu càrrec menors en edat escolar en la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu d'acompanyar-los en el procés educatiu dels seus fills i filles, oferint-los un espai i un temps específic amb informació i formació que responga de forma directa a les seues preocupacions i dubtes.

D. Emilio Calatayud,
Juez de Menores
Granada
Al llarg del curs escolar, es dedicarà un dissabte al mes a oferir xarrades o jornades en què compartirem les millors claus educatives de la mà d'experts de reconegut prestigi des d'un punt de vista pràctic.

El pròxim dia 25 de gener del 2014 a les 11.00 hores en el Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, D. Emilio Calatayud, Jutge-Magistrat del Jutjat núm. 1 de Menors de Granada, impartirà la segona sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares, titulada "Família i escola: punts de trobada".
Emilio Calatayud torna a la nostra Escola de Pares en esta II Edició en resposta a la demanda arreplegada després de la seua participació en la I Edició. En la seua ponència del 20 d'abril del 2013, va concloure amb dos idees sobre les quals continuarà aprofundint en esta nova ocasió:
1. És necessari que els nostres fills i filles coneguen no sols els seus drets sinó els seus deures, així com les conseqüències de traspassar límits i infringir normes. Els primers a transmetre este coneixement han de ser els pares.

2. L'acte d'educar, d'ajudar a créixer als nostres fills, requerix de l'esforç coordinat i responsable de tots.
De tal forma, xarrarà amb els pares i mares, o tutors legals, sobre la conveniència de trobar punts de trobada, de treball conjunt, amb les persones que més temps dediquen a l'educació dels seus fills cada dia, a més d'ells: els seus professors i professores.
Per això comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:
Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.
DIRECCIÓ GENERAL D’INNOVACIÓ, ORDENACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:Una nueva imagen de la Madre.

Eloy, nuestro profesor en Educación Primaria, es además pintor, y desde hace ya algún tiempo una de sus obras cuelga en el hall de entrada del colegio. Se trata de una hermosa imagen de María Rosa. Su autor nos comenta el impulso y la intencionalidad que le ha llevado a su realización:

“La Madre Santa María Rosa Molas siempre ha dejado una impresión en mí que es imborrable, y una estela en su mensaje y una huella de filosofía de pensamiento y de fe, que es precisamente lo que he querido que esta imagen exprese.  Es una huella con una pintura-relieve que pretende simular un poco el efecto que dejaría una huella dactilar sobre un papel, y esa es la huella que deja en nuestra vida; su Incandescencia no tiene más justificación que “La Luz” en cada momento, la “Luz en la oscuridad”, la Luz en los momentos de tinieblas, la Luz que ha dado la Madre en todos los pasajes de su historia, y por ese ahínco de querer expresar luz, luz y luz pensé en la técnica de pintura incandescente, para que cua…

LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019