Ir al contenido principal

Convocada la IX Trobada Matemàtica FUNDACIÓ COL·LEGI PUÉRTOLAS PARDO

La Fundació Col·legi Puértolas Pardo de l'Alcora anuncia que anem a posar en marxa un any més la IX Trobada Matemàtica Fundació Col·legi Puértolas Pardo, organitzada pels membres del patronat de la Fundació i adreçada a alumnes des de 5è d’Educació Primària fins a 4t d’ESO. Aquesta Trobada tindrà lloc el 8 de març de 2014 al Col·legi Puértolas Pardo de l'Alcora. La jornada tindrà lloc al Col·legi Puértolas Pardo dissabte dia 8 de març de 2014 a les 10 del matí.

Poden participar els alumnes matriculats al seu Centre des de 5è d'Educació Primària fins a 4t d’Educació Secundària Obligatòria. Cada Centre podrà presentar un màxim de 5 alumnes per curs. Hauran d'anar acompanyats per professors, tutors o familiars que esperaran els seus alumnes o fills al recinte del Col·legi. Per a participar hi ha d'omplir el full d'inscripció i enviar-lo al Col·legi Puértolas Pardo, indicant en el sobre (via correu ordinari) o en l’assumpte (via correu electrònic): IX Trobada Matemàtica Fundació Col·legi Puértolas Pardo.
La taxa d'inscripció és de 2 € per alumne participant i es podrà abonar directament en el propi Centre o en
el Col·legi Puértolas Pardo el dia de la prova. El termini d'inscripció finalitza el 14 de febrer.
La prova consta de dues parts: una primera amb uns exercicis de càlcul mental a fer en 10 minuts i una segona amb una sèrie de problemes i reptes matemàtics que hauran de treballar de manera individual. Les proves s'avaluaran individualment; no es podrà utilitzar calculadora, i en cas d’empat es valorarà la rapidesa en contestar la prova.
A cada curs se li atorgaràn tres premis. A més a més l’alumne premiat rebrà un trofeu acreditatiu amb la seva classificació. Només es farà entrega del premi a l’alumne si aquest es troba present en l’acte de lliurament de premis o ens ha justificat la no assistència amb anterioritat.

Pel fet de concursar, els participants accepten en la seua integritat les bases. La interpretació de les mateixes correspon al patronat de la Fundació Col·legi Puértolas Pardo. El lliurament de premis tant del Concurs de cartells com de la Trobada, 'efectuaran conjuntament el divendres 8 d’abril de 2014 a l’Auditori de la Caixa Rural de l'Alcora a les 19 hores.

Per a qualsevol informació o consulta no dubteu en dirigir-vos al vostre centre, trucar al telèfon 964 36 00 83 o escriure a l’adreça de correu electrònic 'puertolaspardo@gmail.com'

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:Una nueva imagen de la Madre.

Eloy, nuestro profesor en Educación Primaria, es además pintor, y desde hace ya algún tiempo una de sus obras cuelga en el hall de entrada del colegio. Se trata de una hermosa imagen de María Rosa. Su autor nos comenta el impulso y la intencionalidad que le ha llevado a su realización:

“La Madre Santa María Rosa Molas siempre ha dejado una impresión en mí que es imborrable, y una estela en su mensaje y una huella de filosofía de pensamiento y de fe, que es precisamente lo que he querido que esta imagen exprese.  Es una huella con una pintura-relieve que pretende simular un poco el efecto que dejaría una huella dactilar sobre un papel, y esa es la huella que deja en nuestra vida; su Incandescencia no tiene más justificación que “La Luz” en cada momento, la “Luz en la oscuridad”, la Luz en los momentos de tinieblas, la Luz que ha dado la Madre en todos los pasajes de su historia, y por ese ahínco de querer expresar luz, luz y luz pensé en la técnica de pintura incandescente, para que cua…

LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019