Ir al contenido principal

Visita de la consellera Isabel Bonig

El dimecres 8 de maig va visitar el col.legi Isabel Bonig, Consellera d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per presentar la campanya sobre el reciclatge de residus elèctrics i electrònics. Van estar també el alcalde de Nules Mario Garcia i altres autoritats i representants de les administracions.
  • Aquesta nova campanya de sensibilització, que complementa les que ja s'han desenvolupat a la Comunitat, forma part del programa d'educació ambiental que porta endavant la Generalitat es realitza gràcies al conveni marc amb els Sistemes Integrats de Gestió de residus d'aparells elèctrics i electrònics, i que va servir per implantar la recollida selectiva d'aquest tipus de residus a la Comunitat Valenciana. (ressenya de premsa)
Al llarg del matí Isabel va estar amb els xiquets i xiquetes en les classes, observant les indicacions que els monitors impartien, tots ells atenien per què és tan important reciclar i com s'ha de fer. Ràpidament el calor dels més menuts va trencar el protocol i van aconseguir que la consellera participara en algunes de les activitats i acabara mesclant-se amb ells, amb una naturalitat d'allò més  càlida i cordial.

Ja en una segona part més formal, a la biblioteca del centre els responsables de la campanya van estar detallant tots els aspectes més importants. Allí els alumnes de 4rt d'ESO i els membres del claustre de professors van conéixer quines eren les entitats col.laboradores, els materials didàctics per al professorat, els principals resultats obtinguts des de la seva implantació en 2008, etc. Als alumnes se'ls va fer entrega de diferents materials i propostes per treballar des de la docència amb l'àmbit de la reutilització i el reciclatge.

Entradas populares de este blog

PLATAFORMA EDUCAMOS

El colegio empieza a operar bajo la plataforma de EDUCAMOS:

https://ntrasenioradelaconsolacion-hnsc-nules.educamos.com/
Haz clic en el enlace para entrar en la página inicial


Las claves para poder acceder han sido enviadas via e-mail a todos los padres. Si no os han llegado podéis pasar por el colegio y se os facilitarán. Asimismo, os agradeceremos que nos deis vuestro correo actualizado.

A continuación, os detallamos las instrucciones:Una nueva imagen de la Madre.

Eloy, nuestro profesor en Educación Primaria, es además pintor, y desde hace ya algún tiempo una de sus obras cuelga en el hall de entrada del colegio. Se trata de una hermosa imagen de María Rosa. Su autor nos comenta el impulso y la intencionalidad que le ha llevado a su realización:

“La Madre Santa María Rosa Molas siempre ha dejado una impresión en mí que es imborrable, y una estela en su mensaje y una huella de filosofía de pensamiento y de fe, que es precisamente lo que he querido que esta imagen exprese.  Es una huella con una pintura-relieve que pretende simular un poco el efecto que dejaría una huella dactilar sobre un papel, y esa es la huella que deja en nuestra vida; su Incandescencia no tiene más justificación que “La Luz” en cada momento, la “Luz en la oscuridad”, la Luz en los momentos de tinieblas, la Luz que ha dado la Madre en todos los pasajes de su historia, y por ese ahínco de querer expresar luz, luz y luz pensé en la técnica de pintura incandescente, para que cua…

LISTADOS LIBROS DE TEXTO CURSO 2018-2019